Tilbage til Kurser og events

#CSRdag2021: Bæredygtig acceleration - 3. del

Dansk Erhverv, FSR – danske revisorer og Erhvervsstyrelsen afholdte mandag d. 26. oktober 2021 den traditionsrige #CSRdag2021. Du kan nu se eller gense konferencens sessioner og lade dig inspirere af dagens keynote speakers, panelisternes debatter samt høre motivationerne for CSR Prisen 2021.

Bæredygtig acceleration

Den bæredygtige omstilling er i fuld gang, og den tiltager kun i fart. Virksomheder, organisationer og offentlige aktører oplever store bæredygtighedsrisici og -muligheder, radikale regulatoriske forandringer samtidig med, at de skal håndtere efterslæbet fra en pandemi, der skaber mange forskellige forretningskritiske situationer. Danske virksomheder og organisationer står også overfor en kæmpe udfordring med at implementere bl.a. nye rapporteringskrav og kommende krav til due diligence for menneskerettigheder og miljø. Samtidig er der endnu ikke én fælles metode til at måle og rapportere på virksomhedernes ESG-performance. Og nedtælling imod 2030 og verdensmålenes indfrielse er i gang. Men med tilpas beslutsomhed og transparens kan udfordringer vendes til muligheder.

På årets #CSRdag2021 satte vi derfor politikere, virksomheder, organisationer og fagfolk stævne for at blive klogere på, hvilke must wins der er afgørende for, at vi sammen kan skabe og fastholde momentum for en bæredygtig grøn og social acceleration, hvor vi får alle med ombord.

Del 3

Samtalesalon:

  • Morten Dyrholm, Group Senior Vice President (GSVP) MarCom, Sustainability & Public Affairs, Vestas
  • Caroline Søeborg Ahlefeldt, CEO & Founder, TOMORROW
  • Thomas Heltborg Juul, Group CEO, GreenMobility
Se 1. del her: https://video.danskerhverv.dk/csrdag2021-baeredygtig-acceleration
Se 2. del her: https://video.danskerhverv.dk/csrdag2021-baeredygtig-acceleration-1
Se 4. del her: https://video.danskerhverv.dk/csrdag2021-baeredygtig-acceleration-3