Tilbage til Webinarer

Hvorfor er Contentful og headless CMS fremtiden?

🢚 Til Digital Handel 🢘

Spotify satte for alvor Contentful på landkortet, og derfra fulgte virksomheder som Nike, B&O og Urban Outfitters trop. En trend var skabt. 

I dette webinar sætter vi fokus på denne stigende tendens indenfor websiteløsninger – nemlig headless CMS og Contentful. 

Landskabet af CMS’er er stort og ’buzzordene’ er mange. Det lader til, at snakker man ’skalerbarhed’, ’omnichannel’, ’fleksibilitet’ og ’høj performance’ peger pilen i retning af headless CMS. 

Men hvad er det egentlig, det kan? Hvordan adskiller et headless CMS sig fra et traditionelt CMS, og hvornår giver det egentlig mening at vælge? 

Vær med, når vi sammen med eksperterne fra Novataris dykker ned under overfladen og gennemgår fordele og ulemper ved headless CMS og Contentful.   

Webinaret henvender sig til

  • Dig, der går med tanker om at skifte platform og som har overvejet et headless CMS som fremtidig platform.  
  • Dig, der arbejder med forretningsudvikling, digital marketing eller som er it-projektleder, og gerne vil vide mere om de trends, der rører sig i markedet, og hvordan din virksomhed kan performe endnu bedre. 
  • Dig, der brænder for at skabe den bedste kunderejse og kundeoplevelse i markedet gennem moderne teknologi og sublim user experience.