Tilbage til Webinarer

Kundeservice chatbots for begyndere.mp4


🢚 Tilbage til Digital Handel 🢘

Den 8. december 2020 afholdte Dansk Erhverv webinaret "Kundeservice chatbots for begyndere" sammen med Solvemate. Webinaret er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

Drukner din kundeservice i henvendelser, oplever I forlænget svartider i peak perioder, ønsker I at tilbyde 24/7 kundeservice, så vil dette webinar give dig et indblik i hvordan man succesfuldt kommer i gang med et chatbot projekt. Der er 5 konkrete spørgsmål man skal stille sig selv inden man går i gang!
Chatbots blev for alvor en kendt teknologi omkring 2015, indenfor 1-2 år var de overalt. Hvis man skal tro på Google Trends, så er de også kommet for at blive, da interessen for chatbots er steget støt i de sidste par år. Deres øgning i popularitet har også fremkaldt meget kontrovers: Er det endnu en teknologi, der mildt sagt gør folk og deres job overflødige? Heldigvis ser det ikke ud til at være sådan.

Mens chatbots lover rigtig meget, kommer de med mange faldgruber – hvem har ikke stødt på en uhensigtsmæssig bot, der ikke kunne forstå, hvad vi ønskede, endsige hjælpe os? Som de fleste teknologier ser chatbots ud til at klare sig bedst, når de er en støttefunktion for folk, og ikke ønsker at erstatte dem.

Samtidig er begrebet ”kundeoplevelse” blevet et kendt begreb. Vi behandler ikke længere de værktøjer og grænseflader vi bruger, som blot endnu en “teknologi”, men som noget, der fremkalder følelser og oplevelser. Vi forventer, at grænseflader – ligesom mennesker –
viser os empati og forstår os.

Vi vil i dette webinar skabe en bedre forståelse af, hvordan chatbots kan generere bedre kundeoplevelser. Webinaret vil fokusere på at bruge chatbots i kundeservice. Du bør derfor deltage, hvis du går med overvejelserne om at inkludere en chatbotløsning i jeres kundeservice strategi.


Webinaret henvender sig til:

Kundeservicechefer
Head of service and support
Head of Customer Support
Head of customer care
Project Manager, e-commerce, web
Kundeservicemedarbejdere
God fornøjelse