Tilbage til Webinarer

Øg dit B2B-salg og kundeoplevelsen med et PIM-system

🢚 Til Digital Handel 🢘

Udviklingen går fortsat i retning af øget B2B-handel online. B2B-indkøberne bruger i stadig højere grad tid på at researche produkter online, inden de køber. Derfor er det vigtigt, at du leverer korrekte og opdaterede produktinformationer. Få fuld kontrol over jeres produktdata på tværs af både online og offline kanaler med et Product Information Management (PIM) system.

Kig med, når vi, i samarbejde med eksperter fra Solteq og Dynamicweb, dykker ned i de salgsfremmende fordele ved et PIM-system og faldgruberne ved implementeringen. Udover at et PIM-system kan skalere din forretning ud mod nye afsætningskanaler og optimere eksisterende, så er det også nemt at integrere med både dit ERP-system og din webshop. Et PIM-system håndterer og beriger dine produktdata, så du sparer tid og minimerer dine frustrationer i hverdagen. Jeres kunder vil opleve en ensartet og fyldestgørende produktinformation – en forbedret brugeroplevelse, som vil øge din konverteringsrate.

Det får du ud af at deltage:

  • Konkrete eksempler på processer ved implementering og brug af PIM
  • Få indblik i, hvilke fejl I skal undgå, når I skal etablere eller udvide jeres PIM-system
  • Få inspiration til, hvordan I øger jeres salg gennem brugen af PIM
  • Få grundlaget for at træffe den rigtige beslutning i forhold til, hvad der kræves af forudsætninger, både organisatorisk og teknisk