Tilbage til Webinarer

Sådan får du succes med direct-to-consumer.mp4


🢚 Tilbage til Digital Handel 🢘

LÆR AF TAKT, KVADRAT OG VERTICA

Den 2. december 2020 afholdte Dansk Erhverv webinaret "Sådan får du succes med direct-to-consumer – lær af TAKT, Kvadrat og Vertica" sammen med Vertica. Webinaret er blevet til en video, som du kan se eller gense her på siden.

Vil du vide mere om den nyeste forretningsmodel inden for e-commerce? Så deltag på webinaret her og bliv klogere på Direct-to-consumer-fænomenet. Hør bl.a. TAKT og Kvadrat fortælle om deres erfaringer med at arbejde ud fra en Direct-to-consumer-model.
Direct-to-consumer er en forretningsmodel, der de senere år har vundet større og større indpas - ikke bare i udlandet, men også herhjemme. Som navnet antyder, dækker modellen over, at brands sælger deres produkter direkte til kunderne gennem digitale platforme, uden om butikker og andre retailers.

Målet for en DTC-virksomhed er naturligvis at forkorte værdikæden men mest af alt at skabe en direkte relation mellem brandet og kunden. I de mere traditionelle forretningsmodeller udliciterer brands kundeoplevelsen til detailledet, men med DTC-tilgangen har brands selv kontrol over hele kundeoplevelsen. Tilgangen skaber gode muligheder for at arbejde effektivt med direkte, personaliseret kommunikation og markedsføring.

DTC-virksomhederne brager fremad, opnår gode kunderelationer og imponerende tal på bundlinjerne. Men hvad er opskriften på deres succes, og hvad gør de rigtigt?
Det vil vi gøre dig klogere på til webinaret: Direct-to-consumer.

Hvad får du ud af at deltage?

En introduktion til direct-to-consumer-modellen
Konkrete råd til, hvordan du kan introducere elementer af den i jeres markedsføring og forretningsudvikling
Masser af inspiration fra virksomheder, der allerede nu lykkes med DTC-modellen, og glæder sig til at fortælle om deres rejse

Hvem henvender webinaret sig til?
Dette webinar henvender sig til både medlemmer af direktionen, VP, Head of digital, CMO, E-commerce managers og øvrige beslutningstagere.

God fornøjelse